Patricio Martínez Barco 

Doctor Enginyer en Informàtica

Professor Titular de Universitat

email: patricio@dlsi.ua.esad Docente ...
ACTIVITAT DOCENT

 Professor coordinador de Sistemes Informàtics Distribuïts, assignatura optativa de les titulacions d'Enginyeria Informàtica,  Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes i Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (pla 1993).

 Professor coordinador de Bases de Dades Distribuïdes, assignatura optativa de les titulacions d'Enginyeria Informàtica i Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (pla 2001).

 Professor de Fonaments de les Bases de Dades, assignatura obligatòria de les titulacions d'Enginyeria Informàtica,  Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes i Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (pla 1993).

Professor de Bases de Datos Iassignatura obligatòria de les titulacions d'Enginyeria Informàtica,  Enginyeria Tècnica en Informàtica de Sistemes i Enginyeria Tècnica en Informàtica de Gestió (pla 2001).

Professor de Extracción d'Informació en Biblioteques Digitals, assignatura del programa de doctorat Aplicacions de la Informàtica.

 Membre del Departament de Llenguatges i Sistemes Informàtics des de 1995.


ACTIVITAT INVESTIGADORA

 Integrant del grup d'investigació de Processament del Llenguatge i Sistemes d'Informació en la línia d'investigació del Processament del Llenguatge Natural dirigit per Dr. Manuel Palomar

 Fes clic ací per a veure més informació sobre la meua investigació. 

PUBLICACIONS

 Fes clic ací per a veure les meues publicacions